About

Hallo.

Ik ben Marcella Schermer, woon in Hoorn en ben 34 jaar. Moeder van 3 kinderen en vriendin van Sjors. Wat ik daarnaast heel graag doe, is mijn geliefde Horeca fotograferen.

De beleving die de gast ervaart bij het bezoek verlengen, vertaald door middel van foto’s en video. Het kopje koffie, een cocktail, gerechten, interieur of personeel. Het hoort er allemaal bij en ik leg het allemaal heel graag vast, passend bij de stijl van het bedrijf. 

Mijn werk is onder andere te zien op de socials van De Tuynkamer, Boutique Hotel Restaurant Ysbrantsz en The 80’s. Nog meer werk zien? Neem een kijkje op mijn blog Borrels&Bites.

Horeca en ik gaan way back, ik ben praktisch opgeroeid onder een biertap. Mijn ouders hebben vroeger altijd horecazaken gehad dus dat ik er ook aansluiting mee had was geen verrassing. Na jarenlang als (bij)baan achter de bar te hebben gestaan en in de bediening in restaurants, in combinatie met mijn opleidingen en werkervaring in styling, fotografie en media smolten mijn twee liefdes samen. Mooie plaatjes maken en dus die bruisende Horeca. 

Marcella Schermer