De scroppino is dé zomerse cocktail, als je het mij vraagt. Koud, verfrissend, schuimend en boozy. Een heerlijke variant op de klassieke scroppino met limoen. Eigenlijk is deze versie een beetje uit nood geboren, wil je weten waarom? Lees dan verder voor het verhaal en natuurlijk het recept!

 

Frambozen scroppino

Deze variant met frambozen, is eigenlijk uit nood geboren. Ik wilde voor vriendinnen een scroppino maken, en moest nog even snel het limoensorbetijs scoren. ‘Mijn’ supermarkt, is nou niet echt een van de grootste en daarbij hun assortiment ook niet. Dus, geen limoenijs.. Maar wat ze nog wel hadden, was een bakje frambozenijs. En zie hier, een frambozen scroppino.

Tip! Check de kortingscode onderaan de pagina en bestel je flessen online!

Dit heb je nodig: (per persoon)
frambozen scroppinoZo maak je het:
  • Meet je ingrediënten af en meng ze in de blender tot een schuimend zacht geheel.
  • Schenk uit in een champagneglas, martiniglas, of een een ander mooi  (smal) glas.
  • Proost!

Hopelijk heb ik je kunnen inspireren en zit jij dit weekend te nippen aan deze heerlijke cocktail. Fijn weekend iedereen🍸

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Nog meer trek? Er is meer!

15 minuten noedels-1

15 minuten noedels

15 minuten noedels met knoflook, gember en pindasaus. Gehakt, broccoli en udon noedels.Veel knoflook, een beetje spicy en bomvol smaak!

Read More