Chopped bagel met zalm, lekker als lunch! Je snijd zalm, roomkaas, avocado, dille en rode ui fijn als een soort salade. Lekker met ieder hap!

Chopped bagel met zalm

 

Lekker met iedere hap! Je snijd de zalm, avocado, rode ui en dille fijn samen met de roomkaas als een soort salade. Dit smeer je op een bagel, ontzettend lekker!

Waarom die ‘moeite’ doen om alles met elkaar fijn te snijden? Omdat het veel lekkerder eet, als je het mij vraagt. Ik houd van een bagel met zalm maar als ik het eet valt altijd de helft eruit. Als je het dus allemaal fijnsnijdt als een soort salade, heb je daar geen last meer van. En je hebt met iedere hap van alles een beetje. Heerlijk!

De bagels kun je vinden bij sommige bakkers of bij de meeste supermarkten bij de afbakbroodjes. Je kunt de bagel dan warm maken in de oven. Of, zoals ik doe, in de Airfryer. Dat is tenslotte een soort mini-oven. Je kunt dan iets van de baktijd afhalen want het is sneller warm.

 

chopped bagel met zalm-1
chopped bagel met zalm-1

Chopped bagel met zalm

Zalm met roomkaas, avocado, dille, rode ui op een bagel
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang lunch, Snack
Bereiding Samenstellen
Porties 1 bagel

Ook nodig

  • snijplank

Ingrediënten
  

  • 1-2 el roomkaas
  • 100 gram gerookte zalm
  • 2 takjes dille
  • 1/4 rode ui
  • 1/2 avocado
  • 1 bagel
  • peper en zout

Instructies
 

  • Bak de bagel af in de oven zoals op de verpakking beschreven.
  • Snij de rode ui in dunne ringen. Haal de takjes van de dille.
  • Neem een snijplank en doe hier de roomkaas op met de zalm en avocado. Doe hier de rode ui en dille bij. Hak met een mes tot alles gelijkmatig gesneden is en je het goed met elkaar kunt mengen. Breng op smaak met peper en zout.
  • Snijd de bagel open en beleg met het mengsel.
Trefwoord dille, avocado, zalm, roomkaas, rode ui, bagel
share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Nog meer trek? Er is meer!

15 minuten noedels-1

15 minuten noedels

15 minuten noedels met knoflook, gember en pindasaus. Gehakt, broccoli en udon noedels.Veel knoflook, een beetje spicy en bomvol smaak!

Read More